Terugblik op geslaagde mantelzorgontmoetingen in de dagopvang CADO

Mantelzorgcafés in de CADO-dagopvang waren een groot succes en kreeg heel wat persaandacht.artikel Het Laatste Nieuws Mantelzorgers zien het vaak niet zitten om naar bijeenkomsten te komen als ze de persoon waar ze voor zorgen moeten alleen laten. Ons Zorgnetwerk organiseerde in samenwerking met Landelijke Thuiszorg in de aanloop naar de dag van de Zorg op 18 maart ontbijtcafés in de CADO Tesserderlo, Begijnendijk, Merchtem en Tildonk.  Het werd een groot succes want de mantelzorgers vonden het fijn dat ze naast informatie en het uitwisselen van ervaring een oplossing vonden in hun opvangprobleem.

“Lief berichtje van een mantelzorger: Ik wist niet wat te verwachten op het mantelzorgontbijt in CADO Tessenderlo. Maar ik voelde me al direct op mijn gemak bij aankomst. Na een korte rondleiding volgde er een uitgebreid onbijt met alles erop en eraan. We werden in de watten gelegd. Er volgde een interessante babbel over de mogelijkheden die Ons Zorgnetwerk en Landelijke Thuiszorg bieden. Bij afscheid kregen we nog een interessant boek en zelfs een lentepotje. Als dat niet zorgzaam is!
Met een superfijn en warm gevoel vertrok ik als mantelzorger terug naar huis, opgeladen en vol nieuwe energie.”

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856